top of page
Persoon die achterover in een stoel ligt met een diamanten top.

TREND RESEARCH
DTD-COSMETICS

Trendonderzoek naar de rol van maatschappelijke ontwikkelingen op de cosmetica-branche.

UITDAGING

DIENSTEN

Wat is de rol van maatschappelijke ontwikkelingen op de cosmetica-branche en hoe kunnen we dit in kaart brengen.

  • Doelgroeponderzoek

  • Trendonderzoek

RESULTAAT

Trendpresentaties.

PARTNER

  • DTD-cosmetics

In welke sector je ook werkt, als bedrijf is het ontzettend belangrijk om in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen. In deze tijd, waarin de consument steeds meer waarde hecht aan de impact van koopgedrag op onze aarde en de medemens, kan je hier dus niet achterblijven.
Dat merkte ook DTD-cosmetics. Zij nemen merken stap voor stap mee in het ontwikkelen van cosmetica-producten. Zo werkten zij eerder al voor Rituals, Boldking, Cosmo en Marie Stella Maris. BOLT deed in samenwerking met DTD-cosmetics onderzoek naar maatschappelijke ontwikkelingen en hoe cosmetica-merken hierop in kunnen spelen. 

Millie Bobby Brown met haar eigen  lipgloss in haar hand.

DIVERSITEIT, DUURZAAMHEID EN GEN-Z

In een langere samenwerking met DTD-cosmetics hebben we voor verschillende merken trendonderzoek gedaan.

Zo onderzochten we o.a. op welke manier diversiteit en inclusie kan worden toegepast in de ontwikkeling van producten, welke rol duurzaamheid speelt in het koopgedrag van consumenten en wat het verlangen van de consument naar gepersonaliseerde producten betekent voor een merk.
Daarnaast deden we ook onderzoek naar verschillende doelgroepen en hun waarden en behoeften als het gaat om het aanschaffen van cosmetica-producten.

BOLT transformeert de maatschappij door taboes te doorbreken, sociale verantwoordelijkheid te nemen, en innovatieve oplossingen te bieden voor maatschappelijke problemen. 

bottom of page