top of page
2 mensen die met hun handen op wit papier een afdruk maken

DIT IS WAT WE VOOR JE DOEN

INSPIRATIE

BOLT verzorgt op maat gemaakt inspiratiesessies, trainingen, workshops en gastlessen over maatschappelijke thema's en methodieken.

ONDERZOEK

Als je iets wil veranderen, moet je weten wat er speelt. Met ontwerpgericht- en praktijkonderzoek verkennen we de context van jouw vraagstuk.  

ONTWERP 

Complexe vraagstukken vereisen een andere manier van denken. Wij kaarten deze vraagstukken aan door het ontwerpen van innovatieve en disruptieve concepten, campagnes en projecten.

IMPLEMENTATIE

Van projectmanagement tot grafisch ontwerp, we realiseren onze projecten van A tot Z. 

Inspiratie

Verandering begint bij inspiratie. Om te veranderen moet je geprikkeld worden. En soms heb je daarvoor alleen even dat ene zetje nodig. Daarvoor verzorgt BOLT op maat gemaakte inspiratiesessies, trainingen, workshops en gastlessen over maatschappelijke thema's en methodieken waar wij mee werken. 
Of je je nu (verder) wil verdiepen in een vraagstuk of wil leren hoe je zelf met ontwerpgericht onderzoek of social design aan de slag gaat, BOLT helpt je verder en inspireert jou om op jouw eigen manier impact te maken. 

Diensten

Workshops

Trainingen 

Inspiratiesessies

Gastlessen

Image by Jimmy Fermin
Image by Jakob Owens

Onderzoek

Om impact te maken, moet je weten wat er speelt. Zonder kennis over de context van een vraagstuk, doelgroep of probleem heeft een project, campagne of concept ontwikkelen weinig zin. Maar hoe onderzoek je de context van complexe maatschappelijke thema's? Ook daar is creativiteit voor nodig. Met alleen een online vragenlijst en een oproep op LinkedIn kom je er niet. Daarom doet BOLT het anders. Door middel van creatieve en praktijkgerichte onderzoeksmethodes verkennen we jouw vraagstuk en doelgroep, zodat jij precies weet wat er speelt.

Diensten

Ontwerpgericht onderzoek

Doelgroeponderzoek

Gedragsonderzoek

Trend- en toekomstonderzoek

Ontwerp

Er is een reden dat de vraagstukken waar wij aan werken nog steeds relevant zijn. Ze spelen al jaren, maar toch zijn ze nog niet opgelost. Dit komt natuurlijk omdat het grote maatschappelijke problemen zijn waar we mee te maken hebben, maar ook omdat we het vaak verkeerd aanpakken. Deze vraagstukken vereisen creativiteit, anders-denken, moed en doorzettingsvermogen. We leven in een maatschappij waar alles zo snel en het liefst ook zo goedkoop mogelijk moet. BOLT doet het anders. Wij nemen de tijd in het ontwerpproces, om alle mogelijkheden en contexten te verkennen en creativiteit de ruimte te geven om te ontplooien. Alleen dan komen we tot oplossingen die we niet eerder zagen. 

Diensten

Conceptontwikkeling

Social design

Workshop-ontwikkeling

Projectontwikkeling

Campagne-ontwikkeling

Image by Dollar Gill
3 mensen die op een rots staan

Implementatie

We don't just do the thinking. BOLT denkt ook mee over de implementatie van projecten, campagnes en concepten. 
Van project-facilitatie tot grafisch design, we ontwerpen en realiseren onze projecten van A tot Z.

Heb je een bestaand project waar je extra handen voor nodig hebt? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Diensten

Campagne-ontwerp

Project-facilitatie

bottom of page