top of page
Image by Ruben Ramirez

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

 • Ik heb een idee voor een project, maar ik heb geen budget.
  Dit is niet het einde van je zoektocht. De wereld heeft jouw idee nodig! Wij denken graag mee over de financiering van je project. Soms is het mogelijk om subsidie aan te vragen of het project te realiseren met hulp van andere partners. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Wat is social design en hoe verschilt het van graphic-, product- en/of service-design?
  Social design is de toepassing van ontwerpmethodieken om complexe maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Bij product- en servicedesign is de output altijd een product of een dienst en het ontwerpproces is gericht op het creëren van klanttevredenheid. Grafisch ontwerp gaat over het creëren van visuele inhoud om boodschappen over te brengen en de output is altijd een visueel product. Social design maakt gebruik van al deze verschillende soorten ontwerpmethodieken en combineert ze om meerlagige concepten voor maatschappelijke vraagstukken te creëren. De output is altijd anders en hangt af van het vraagstuk en de oplossing.
 • Doen jullie ook internationale projecten?
  Jazeker! BOLT is gevestigd in Nederland maar we werken regelmatig samen met buitenlands partners. Zowel samenwerken op afstand als op locatie is mogelijk. Voel je vrij om contact op te nemen voor de mogelijkheden.
 • Jullie werken aan sociale-rechtvaardigheid en identiteitsvraagstukken. Aan wat voor thema's kan ik dan denken?
  BOLT definieert sociale rechtvaardigheid en identiteitsvraagstukken als vraagstukken rondom persoonlijke- of groepsidentiteiten en het idee dat iedereen gelijke rechten, kansen en behandeling verdient. Vraagstukken waar we regelmatig aan werken zijn: LGBTQIA+ rechten Seksualiteit en seksueel grensoverschrijdend gedrag DE&I Mensenrechten Vrouwenrechten Activisme Gendergerelateerd geweld Seksuele gezondheid en reproductieve rechten Discriminatie en racisme Mentale gezondheid en -welzijn Kinderrechten en opvoeding Persoonlijke ontwikkeling
 • Reken jullie een standaard uurtarief?
  Nee, we werken niet met een uurtarief. Dit omdat we veel verschillende soorten diensten leveren en met veel verschillende partners en stakeholders samenwerken. Ieder project is anders, dus kijken we ook ieder project opnieuw wat er mogelijk is. We bieden wel strippenkaarten aan voor advisering, consulting en (in-company) project-facilitatie en pakketten voor trainingen en workshops. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Is jouw vraag
nog niet
beantwoord?

Neem contact met ons op. We denken graag met je mee en helpen je verder. Geen vraag te gek voor ons!

bottom of page