top of page
Paarse discoballen

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

BOLT

B

WIJ ZIJN BOLT

Wij hebben een missie; de maatschappij transformeren.
En dat is hoognodig. Wij geloven dat veel van onze grootste uitdagingen van vandaag ontstaan door de groeiende ongelijkheid en de instandhouding van maatschappelijke constructen. 
Dit wil BOLT doorbreken. Door een ander perspectief te bieden, te inspireren, te ontwerpen, te verrassen en een beetje te shockeren.

pexels-armin-rimoldi-5304060.jpg
Copy of BOLT - Instagram Templates-3.jpg

INNOVATE. CREATE. EMPOWER.

BOLT is meer dan een social design bureau. BOLT is een beweging. Met onze projecten zetten we ons in voor een wereld  waarin iedereen gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere toekomst. En wij nodigen jou uit om met ons mee te doen. 

Wat we beloven

We gaan ongemak niet uit de weg.

Ongemak is groei. Daarom gaan we dit zeker niet uit de weg. We omarmen het juist en gebruiken het in ons voordeel. 
We confronteren je met de realiteit en dagen je uit het ongemak op te zoeken. Alleen dan vind je de weg naar verandering.

We werken vanuit een inclusief en intersectioneel uitgangspunt

We leven met ruim 7 miljard verschillende mensen op deze wereld. BOLT ziet het als onze gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor elkaar en onze aarde. Daarom zorgen we er niet alleen voor dat de output van onze projecten inclusief is, maar werken we in het gehele proces in co-creatie samen met de mensen die een stem verdienen, maar die niet altijd krijgen.

We denken altijd aan de wereld van morgen.

De oplossingen die we vandaag bedenken, moeten passen in de wereld van morgen. Daarom is vooruitdenken niet alleen verstandig, maar essentieel.
In al onze projecten is trend- en toekomstonderzoek de basis van wat we doen. 

Hallo,

Mijn naam is Rona Boezelijn

Als oprichter van BOLT geloof ik in de kracht van creatie en innovatie om te werken aan de meest urgente hedendaagse vraagstukken. Er is een reden dat deze vraagstukken nog niet zijn opgelost. Ze vereisen creativiteit, moed, doorzettingsvermogen en samenwerking. Als we deze kwaliteiten gebruiken, is geen vraagstuk te uitdagend. En dat is precies waar BOLT voor staat.

Instagram logo
LinkedIn logo
bottom of page